Foretager indledende konfiguration af internetbeskyttelse

For at aktivere Sikker søgning skal du først konfigurere den. Sikker søgning er slået fra som standard, når appen installeres.

Sådan foretages den første konfiguration af Sikker søgning:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Sikker søgning.

Dette starter guiden til den første konfiguration af Sikker søgning.

3. Følg vejledningen i guiden.

Sikker søgning er klar til brug. Nu kan du sikkert surfe på internettet ved at bruge den beskyttede browser.

Sådan redigeres indstillingerne til Sikker søgning efter den første konfiguration:

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Sikker søgning.
Sidens top